Свято подяки Богу за врожай!

Категорія: Події церкви
Опубликовал: Анна Сіренко

8-го жовтня ми зібралися в Домі молитви, щоб подякувати Господу за щедрий врожай, який Він дарував цього року, і за можливість мати хліб духовний!

Брат Дмитро говорив про те, що таке плід, які добрі плоди ми маємо приносити (плоди духа) і що для того, щоб приносити добрі плоди, нам потрібно постійно перебувати на Лозі (в Бозі), давати Духу Святому діяти через нас. «Плід же Духа — любов, радість, мир, довготерпіння, ласкавість, доброта, віра, лагідність, стриманість. На таких немає Закону!» (Галатам 5:22-23)

Наші жнива - це перш за все подяка Богу, але як часто ми забуваємо про тих, хто знаходиться поруч і має потреби. «Будьмо уважні один до одного, заохочуймо до любові та добрих діл» (Євреїв 10:24)

Дитячий хор і всі групи недільної школи прославляли Господа співом та віршами, дякуючи Богу за все, що ми маємо, та просячи про мир та захист для України!

Брати-служителі вознесли Господу молитву подяки за хліб та за Слово Боже, які є в наших будинках.

Брат Ігор говорив про те, що коли Господь створив все, Він не відсторонився від людини, а продовжує перебувати з нами в Дусі Святому. Нам, як християнам, важливо підтримувати зв’язок з Богом через молитву, Слово Боже, прославлення, відвідування церкви. Господь створив церкву, щоб бути разом, Він збирає та веде нас Духом Святим.

«Всемогутній Бог, безкінечний Бог, Ти - дивовижний наш Бог!», - хор прославляв Господа в завершенні служіння.

Також після служіння ми мали можливість продовжити спілкування за обідом, який сестри підготували для всіх присутніх.

«Тому, поки маємо час, робімо добро всім, а найперше тим, які рідні у вірі»

Галатам 6:10