Святкування Дня подяки у нашій церкві!

Категорія: Події церкви
Опубликовал: Ілля Курята

Пс. 102:8: "Милостивий і милосердний ГОСПОДЬ, довготерпеливий і щедрий на доброту."

  І цієї неділі наша церква зібралась у молитовному будинку для того, щоб знову вклонитися нашому Господу Ісусу Христу, для подяки за врожай, за милість і щедрість Божу до нас, за Його Святе Слово, яке є світлом для нашого життя! Пресвітер церкви, Петро Васильович Недашківський і диякон Роман Лісненко звершили молитву над Святою Біблією та над хлібом. Також в цей день ми були особливо уважними до Божого Слова, яким з нами поділився брат Дмитро Сіренко, він ще раз нагадав нам про те, що нам завжди є за що бути вдячними нашому Небесному Батьку, нашому Богу, який є щедрий і милостивий, та чи фокусуємось ми на Його щедрості, на тому, що для нас зробив Ісус Христос і ким ми є у Ньому? 

  Також словом поділився і брат Ігор Гайдаш, який нагадав нам про плід, за яким пізнаються сини Царства Божого та сини Лукавого. Цей плід не залежить від того, як себе можуть називати люди, але від того, чи перебуває людина на Лозі, якою є наш Господь Ісус Христос!

Ів. 15:4-5: "Перебувайте в Мені, а Я — у вас. Жодна гілка не може сама по собі приносити плоду, якщо не перебуває в лозі. Так і ви не зможете принести плоду, якщо не перебуваєте в Мені. Я — виноградна лоза, а ви — гілки. Хто перебуває в Мені, а Я в ньому, той приносить багатий плід, бо без Мене нічого не можете зробити."

  Також ми чули багато про Божу любов і милість через гарний спів хору, участь дорослих та дітей, які підбадьорили церкву та нагадали про те, що нам варто бути вірними на вузькій дорозі та важливо ніколи не забувати, що щастя тільки в Бозі! 

  Було багато участі, прекрасний дитячий спів та прославлення, а після служіння нас чекав дуже смачний обід, над яким старанно працювали наші чудові сестри! Це свято -ще один привіт для того, щоб згадати про Божу милість і благодать до кожного з нас та віддати Йому за це честь і хвалу!