Суботник у молитовному будинку церкви

Категорія: Події церкви
Опубликовал: Ілля Курята

   Єдине місце, єдина споруда де сьогодні проживає Бог – це церква, храм живого каміння, зібрання вірних і улюблених Отцем. 

  Ефесян 2: 20-22 "збудовані на основі апостолів і пророків, де наріжним каменем є Сам Ісус Христос  що на ньому вся будівля, улад побудована, росте в святий храм у Господі,  що на ньому і ви разом будуєтеся Духом на оселю Божу."

   Але попре це, Бог дав веління збиратися віруючим разом, щоб поклонятися нашому Господу, підбадьорювати, підтримувати, навчати, виправляти  і служити один одному! Для цього Він насадив помісні громади віруючих по всьому світу, і визначив місця, де вони зможуть збиратися! Таке місце є і у нашої помісної церкви "Друзі Христа". Бог дав нам у володіння чудовий молитовний будинок, за яким потрібно слідкувати, приводити до ладу, та зберігати у чистоті!

  Оґ 1:4: "«Хіба то час сидіти вам у ваших завершених оселях з чудовими стелями та стінами, коли храм Господа ще лежить в руїнах?"

  І сьогодні Божі діти обрали кращу частку - чимало братів і сестер прийшли на працю для Божої слави! Це той благословенний шлях, який Господь обов'язково винагородить у свій час! Нехай Бог благословить усіх, хто працює на Божій ниві та для Його слави! Ви ніколи не залишитеся без благословіння!