Христос народився! Славімо Його!

Категорія: Події церкви
Опубликовала: Анна Сиренко

«Для вас сьогодні в місті Давида народився Спаситель, Який є Христос Господь» (Луки 2:11)

Слава Богу, що і цього року ми маємо можливість святкувати День народження Господа нашого Ісуса Христа!

24 грудня ми зібралися в Домі молитви разом з дітками недільної школи аби прославити Народженого. Цей вечір залу церкви наповнювали вірші, пісні, гра на музичних інструментах, Слово Боже також читали майбутні проповідники. А ще дітки підготували сюрприз - сценку! В кінці служіння всі отримали невеличкі солодкі подарунки, а також мали змогу поспілкуватися за какао з круасанами. Ввечері молодь церкви також зібралась для святкового спілкування.

«Так полюбив Бог світ, що дав Сина Він Свого, щоби кожен, хто в нього вірує, не загинув, але мав вічне життя», - вітав хор церкву словами з Біблії зранку 25-го грудня. "Знаю я найкраще в світі свято - це народження мого Христа" - вторив йому дитячий хор. Пастор церкви Петро Васильович ще раз нагадав, що неважливо як народився Ісус Христос, але важливо для чого. Щоб спасти людей від їх гріхів! «Тому може Він завжди й спасати тих, хто через Нього до Бога приходить, бо Він завжди живий, щоб за них заступитись» (Євреїв 7:25)

Тепло, яке зігріває нас в ці різдвяні дні, хочеться розділити з іншими, особливо з тими людьми, які ще не усвідомлюють любов Бога. Нехай Ісус Христос народиться і живе в кожному серці!